Novinky
Etiopie Bona Beshu
Přijde nám fascinující, že v Etiopii, kolébce kávy, se vysazují namísto starých odrůd, nové - experimentální. Právě z těchto odrůd je naše promytá Bona Beshu. Můžeš očekávat citrusové tóny se...
Etiopie Bona Beshu
Přijde nám fascinující, že v Etiopii, kolébce kávy, se vysazují namísto starých odrůd, nové - experimentální. Právě z těchto odrůd je naše promytá Bona Beshu. Můžeš očekávat citrusové tóny se...
Fermentation and coffee (EN)
Fermentation is a word which has a specific meaning in coffee, a bit different from the scientific definition used in microbiology. In coffee when we talk about fermentation we talk...
Fermentation and coffee (EN)
Fermentation is a word which has a specific meaning in coffee, a bit different from the scientific definition used in microbiology. In coffee when we talk about fermentation we talk...
Pink Bourbon
Jedna z našich nejčerstvějších novinek je fantastická káva vypěstovaná Arnulfem Hoyosem (můžete koupit zde), ve spolupráci s Danilem Perezem, pěstitelem kávy Finca La Cabaña, kterou najdete také v naší nabídce. Spolupracovali a...
Pink Bourbon
Jedna z našich nejčerstvějších novinek je fantastická káva vypěstovaná Arnulfem Hoyosem (můžete koupit zde), ve spolupráci s Danilem Perezem, pěstitelem kávy Finca La Cabaña, kterou najdete také v naší nabídce. Spolupracovali a...
On Sarchimors (EN)
Sarchimor is what in botany we call an introgressed variety. These are varieties of Coffea arabica that contain genetic traits of different species, most commonly Coffea canephora (Robusta) but also...
On Sarchimors (EN)
Sarchimor is what in botany we call an introgressed variety. These are varieties of Coffea arabica that contain genetic traits of different species, most commonly Coffea canephora (Robusta) but also...